Logo

Správy

So Spartakom o 17:00, v hľadisku aj nápoje!

0 0

Vedenie HC Slovan Bratislava sa rozhodlo zmierniť bezpečnostné opatrenia v hľadisku, pivko či pukance si vychutnáte aj na svojom sedadle.

$article->fk_main_image->title

Po premiére s SKA Petrohrad a víťaznom vstupe do European Trophy v Chomutove čaká belasých ďalší prestížny duel. Dnes (piatok 3. augusta 2012) o 17:00 h sa na domácom ľade Slovnaft Arény predstavia v zápase proti tradičnému ruskému klubu Spartak Moskva. Pre fanúšikov bratislavského klubu máme dobrú správu - vedenie hokejového klubu HC Slovan Bratislava rozhodlo o zmene pravidiel týkajúcich sa zákazu nosenia nápojov a určitých druhov jedál do hľadiska Slovnaft Arény počas zápasov. Reagujeme tak na množstvo reakcií a mailov od našich fanúšikov ktorým chýba možnosť konzumácie nápojov a jedál v hľadisku. Chceme aj týmto spôsobom prispieť k čo najväčšej pohode v priebehu sledovania hokejových zápasov našich chlapcov. Tieto zmeny budú skúšobne v platnosti už od dnešného prípravného zápasu so Spartakom Moskva.

Žiadame všetkých návštevníkov aby plne rešpektovali a dodržiavali zákaz hádzania akýchkoľvek predmetov na ľadovú plochu. Veríme že účelom návštevy v Slovnaft Aréne je zažiť príjemný športový zážitok a nie vytváranie konfliktných situácií ktoré sú v rozpore s bezpečnosťou v zmysle reglementu KHL a organizačným poriadkom Slovnaft Arény. V prípade, že z hľadiska príde k vhodeniu predmetu na ľadovú plochu, bude takáto osoba lokalizovaná a identifikovaná prostredníctvom kamerového systému a za asistencie usporiadateľov vyvedená z hľadiska. Následne budú osobné údaje vrátane fotografie vložené do databázy osôb, ktorým je zakázaný vstup do Slovnaft Arény. Takýto zákaz bude daný na obdobie dvoch rokov. Tieto osoby dokáže antivandal system ktorý je súčasťou turniketov identifikovať v prípade pokusu vstúpiť do Slovnaft Arény. Pochopiteľne, že takýchto "fanúšikov" budeme odovzdávať policajnému zboru na ďalšie riešenie. Pokuty za porušenie zákazu hádzať akékoľvek predmety na ľadovú plochu alebo ohrozovať akýmkoľvek spôsobom bezpečnosť všetkých účastníkov podujatia sú v zmysle reglementu KHL veľmi vysoké. Klub využije všetky právne prostriedky aby tieto pokuty vymáhal právnou cestou od takýchto návštevníkov.

Zmeny týkajúce sa zákazu vstupu do hľadiska (nápoje, jedlo):
do hľadiska je možný vstup s
- nápojmi v plastových pohároch
- s pukancami, keksíkmi, zemiakovými lupienkami...

do hľadiska je aj naďalej zakázaný vstup s
- nápojmi vo fľašiach (plastové, sklenené)
- tepelne spracovanými jedlami (párok, klobása, hamburger, lokša a pod)

Pevne veríme, že skúšobné obdobie nakoniec zostane v platnosti počas celej sezóny KHL 2012/2013 a že nezaznamenáme žiadne incidenty ohrozujúce bezpečnosť. V prípade, že by sa predsa len takáto udalosť stala, boli by sme nútení zakázať vstup do hľadiska s nápojmi a jedlom.

Zároveň prosíme všetkých fanúšikov, aby nenechávali príchod na štadión na poslednú chvíľu, vzhľadom na bezpečnostné kontroly pri vstupe do Slovnaft Arény a prišli vrámci svojich možností s dostatočným predstihom. Pri turniketoch budú vzhľadom na technické problémy v prvom prípravnom zápase asistovať aj dobrovoľníci v žltých mikinách.

Vstupenky na zápas predáva spoločnosť Ticketportal na svojich stránkach, resp. predajných miestach. Do všetkých sektorov stoja lístky jednotne 5 eur, pričom deti vo veku 6-14 rokov majú zľavnené vstupné 3 eurá. Podľa predpredaja je viac ako pravdepodobné, že na zápase bude ešte vyššia návšteva, ako proti Petrohradu! V žiadnom prípade si preto nenechávajte kúpu vstupenky na poslednú chvíľu pred arénou.

Západná konferencia

P Tím Z B
1. CSKA Moskva 38 81
2. Jokerit Helsinki 38 68
3. Lokomotiv Jaroslavľ 40 77
4. Torpedo Nižnij Novgorod 39 67
5. HC Soči 39 65
6. Dynamo Moskva 39 65
7. SKA Petrohrad 38 62
8. Dinamo Minsk 38 56
9. Medveščak Záhreb 40 56
10. HC SLOVAN Bratislava 40 55
11. Spartak Moskva 39 50
12. Viťaz Podolsk 39 46
13. Dinamo Riga 37 46
14. Severstaľ Čerepovec 38 40
Kompletné tabuľky

Individuálne štatistiky

# Hráč Z B
1. Barker Cam 36 27
2. Kaspar Lukas 38 24
3. Ticar Rok 37 19
4. Jeglic Ziga 40 18
5. Bartovic Milan 40 15
6. Nagy Ladislav 34 14
7. Stastny Andrej 31 13
8. Surovy Tomas 40 12
9. Viedensky Marek 40 12
10. Nedorost Vaclav 34 11