Logo

Správy

Odpovede trénerov- 4. časť

0 0

Posledná časť odpovedí trénerov na vaše otázky

Adam Včela Bruder

Ja by som sa chcel opýtať pána Cígera, či mienite kúpiť aj nejakých nových hráčov, aspoň jedného, alebo dvoch. Budete dávať šancu Konrádovi?

Cíger: Braňo Konrád stále chytá, ale ani on sa v tejto situácii, samozrejme, nevyhol chybám. V poslednom zápase dostal dva také góly, z ktorých pri jednom mohol podržať, ale toto všetko je vec psychiky aj u brankárov. Keď sa nedarí mužstvu, tak aj brankár to cíti. Je nervóznejší. Keď sa vyrovná hra mužstva v útoku, v obrane, keď sa bude hrať kvalitný celoplošný hokej, aj brankár začne inak chytať. Budeme nad tým rozmýšľať, myslím ale, že v Košiciach pôjde chytať Paľo Rybár. Treba aj jemu dať príležitosť a priestor a uvidíme časom, čo z toho vzíde.

Matúš Mašľoš Mašlanka

Uvedomujete si, v akej je Slovan kríze? Myslíte si, že dokážete vrátiť Slovan do pôvodnej formy? Ako chcete motivovať hráčov k lepším výkonom?

Plánujete prijať alebo vyhodiť niektorých hráčov? Za odpovede ďakujem!

A prajem veľa úspechov!

Cíger: Sú tu vlastne otázky stále na to isté, na jednu najpodstatnejšiu tému, ktorá hýbe Slovanom v týchto dňoch a týždňoch. Ja môžem urobiť len to, keď som sa už vrátil, aby som pomohol vrátiť sa Slovanu tam, kam patrí,. Musím namotivovať hráčov na to, aby došlo k zmene a verím, že k nej dôjde. Musíme tomu veriť, ak by som tomu neveril, ani by som do toho išiel.

Palo Krajčovič

Všetkým trom trénerom prajem veľa šťastia. Je to super tréner, mal som tú česť, že ma trénoval. GOOD LUCK!

Cíger, Miklošovič: Ďakujeme.

Janko Chelsea Zajac

Hodláte mužstvo nejakým spôsobom namotivovať, napríklad nejakou stávkou, že ak Slovan vyhrá titul, pôjdete plávať do Dunaja? Držím Vám palce Zdenko a ďakujem Vám, že ste išli do toho a chcete pomôcť Slovanu!

Cíger: My snažím motivovať mužstvo v krátkodobých cieľoch. Každý zápas je pre nás teraz dôležitý a snažíme sa ísť na plno a byť úspešní. Najskôr treba premýšľať nad týmto. Stále sa bavíme, sme v dosť nepríjemnej situácii. Teraz nás čaká ďalší ťažký zápas v Košiciach. Musíme ísť postupne a sústrediť sa na to, aby sme boli úspešní v konkrétnych zápasoch a až potom pôjde niečo ďalej. Treba, aby sme sa nakopli a dostali sa na úspešnejšiu cestu.

Janko Krnáč

Prídu nejakí noví hráči, kto odíde? Vrátia sa teraz domov Miro Lažo, Miško Hudec, alebo bývalí hráči napr. Miro Hlinka, Andrej Kollár, Tomáš Jaško, alebo mladí, Češík, Dornič, Rusnák, aj keď si uvedomujem, že je rozbehnutý ročník a je ťažké dostať hráča z iného klubu, možno pred play off, ale podľa mňa by malo byť v klube čo najviac srdciarov, a odchovancov. Samozrejme sa nechcem nijako dotknúť momentálnych hráčov.

Ďakujem! Prajem veľa úspechov!

Cíger: Musíme to brať aj tak trochu reálne, nie každý odchovanec je na takej úrovni. Možno sa stala niekde v tomto smere aj chyba, ale to nie je moja vec. Sú tu hráči, ktorí  sú z iných iest. Je jasné, že fanklub Slovana a okolie Slovana to vníma tak, že by tu mohlo byť viac vlastných odchovancov, ale to je ťažká otázka a je to skôr otázka na vedenie na topmanažérov,. Toto ja nijako neovplyvním.Sú hráči ako Miro Lažo, Mišo Hudec, ktorí sú veľmi kvalitní, títo hráči by mohli byť v Slovane a určite by urobili veľa dobrej roboty. Je tu uvedených strašne veľa mien, nebudem sa ku každému vyjadrovať. Ja sa snažím byť náročný a nie všetci, aj keby boli odchovanci, majú také kvality, aké by sme potrebovali.

Lubos Graffiter Kovacic

Čo chcete spraviť preto, aby konečne náš Slovan začal hrať trochu disciplinovane a začal naberať silu a začal vyhrávať?

Cíger: Toto je veľká výčitka pre hráčov, taktickú nedisciplinovanosť riešime neustále, zapodievame sa týmto denne. Verím tomu, že chalani vidia aká je situácia, že nie je teraz priestor na to, aby som si niečo uľahčil, na niečo sa vykašľal. Tam tlačíme na hráčov, aby v každej situácii pristupovali na sto percent, že nie je čas na nejaké uhnutie, vypustenie niečoho.

jk

Západná konferencia

P Tím Z B
1. CSKA Moskva 38 81
2. Jokerit Helsinki 38 68
3. Lokomotiv Jaroslavľ 40 77
4. Torpedo Nižnij Novgorod 39 67
5. HC Soči 39 65
6. Dynamo Moskva 39 65
7. SKA Petrohrad 38 62
8. Dinamo Minsk 38 56
9. Medveščak Záhreb 40 56
10. HC SLOVAN Bratislava 40 55
11. Spartak Moskva 39 50
12. Viťaz Podolsk 39 46
13. Dinamo Riga 37 46
14. Severstaľ Čerepovec 38 40
Kompletné tabuľky

Individuálne štatistiky

# Hráč Z B
1. Barker Cam 36 27
2. Kaspar Lukas 38 24
3. Ticar Rok 37 19
4. Jeglic Ziga 40 18
5. Bartovic Milan 40 15
6. Nagy Ladislav 34 14
7. Stastny Andrej 31 13
8. Surovy Tomas 40 12
9. Viedensky Marek 40 12
10. Nedorost Vaclav 34 11