Logo

Správy

Návštevný poriadok na domácich zápasoch

0 0

Popis objektu:

$article->fk_main_image->title
  1. Slovnaft Arena Zimného štadióna Ondreja Nepelu, ul. Odbojárov 9, 831 04 Bratislava, je viacúčelové zariadenie, ktoré slúži na organizovanie špičkových športových, kultúrnych, spoločenských a voľnočasových podujatí. Jeho vlastníkom je Hlavné mesto SR Bratislava. Objekt spravuje na základe rozhodnutia mestského zastupiteľstva a Štatútu hlavného mesta SR Bratislavy mestská príspevková organizácia Správa telovýchovných a účelových zariadení (STaRZ). HC SLOVAN Bratislava je vo vzťahu k Slovnaft Arene nájomcom.
  2. Slovnaft Arena je rozdelená na sektory A1-A12 (I. posch.), B1-B12 (II. posch.), C1-28 (Skyboxy, III. posch.), C29 (VIP Zóna, III. posch.), C30 (SkyLounge, III. posch.).

Dopravná dostupnosť:

Autom: 

Slovnaft Arena sa nachádza v severovýchodnej časti Bratislavy v mestskej časti Nové Mesto na nároží ulice Odbojárov a Trnavskej cesty

Verejnou dopravou (MHD): 

Električka: 1, 4, 15 (zastávka Odbojárov, cca 5 min. pešo)

Autobus: 39, 53, 61, 63, 74, 78 (zastávka Zimný štadión)

Trolejbus: 204, 205, 212 (zastávka Zimný štadión)

Vlakom: 

Hlavná stanica (odtiaľ MHD 61, 204 cca 6-7 minút)

ŽST Petržalka (odtiaľ MHD 93, 94 s prestupom na 31, 39, 61 cca 19-23 minút)

Parkovanie:

V bezprostrednej blízkosti arény je k dispozícii mestská podzemná garáž s kapacitou 370 miest. Vjazd z Trnavskej cesty pri hoteli Double Tree by Hilton. Parkovné: € 1 ,-/1 h.

Vstup do objektu a pravidlá správania sa v objekte:

  1. Pre divákov – majiteľov vstupeniek do sektorov A1-A12, B1-B12 – je vstup do Slovnaft Areny možný výhradne jedným zo 4 hydraulických schodísk zo strany ulice Odbojárov.
  2. Pre divákov – majiteľov vstupeniek do sektorov C1-C30 – je vstup do Slovnaft Areny možný cez VIP vstup a recepciu zo strany Trnavskej cesty.
  3. Pre imobilných divákov – majiteľov vstupeniek do sektoru I – je vstup do Slovnaft Areny možný výhradne cez špeciálny vstup zo strany ulice Odbojárov označený všeobecne známou ikonkou vozíčkara.
  4. Slovnaft Arena je návštevníkom sprístupnená zvyčajne 90 minút pred začiatkom zápasu a 30 minút po skončení zápasu.
  5. Vstup do Slovnaft Areny je podmienený dodržiavaním zákonov, vyhlášok, príp. ďalších interných predpisov správcu objektu. Každá osoba vstupujúca do Slovnaft Areny je povinná správať sa tak, aby nedochádzalo k poškodzovaniu arény a jej vybavenia, a tiež je povinná zachovávať čistotu a poriadok. Do Slovnaft Areny vstupuje každý návštevník na vlastné nebezpečie. Správca Slovnaft Areny si vyhradzuje právo odoprieť vstup alebo vyviesť každú osobu, ktorá odmietne rešpektovať predpisy, návštevný poriadok, pokyny usporiadateľov alebo sa správa neprístojne. Za neprístojné správanie sa považuje najmä:
  • Spôsobenie všeobecného nebezpečenstva (napr. požiar, povodeň) úmyselným alebo nedbanlivým správaním,
  • Ponúkanie omamných a psychotropných látok iným návštevníkom,
  • Násilie proti skupine návštevníkov alebo jednotlivcovi, resp. vyhrážanie sa ublížením na zdraví,
  • Verejné hanobenie alebo podnecovanie k nenávisti voči akémukoľvek národu, jazyku, etnickej skupine alebo rase, politickému presvedčeniu alebo náboženskému vyznaniu,
  • Verejné šírenie poplašnej správy (napr. bezdôvodné oznámenie uloženia výbušniny),
  • Hrubá neslušnosť alebo výtržnosť, napr. rušenie priebehu zápasu, napadnutie jednotlivca alebo skupiny návštevníkov,
  • Úmyselné alebo nedbanlivé spôsobenie ťažkej ujmy na zdraví,
  • Násilie voči inému návštevníkovi v úmysle zmocniť sa cudzej veci,
  • Spôsobenie škody na cudzom majetku Slovnaft Areny.
  • Počas celého pobytu v Slovnaft Areny je návštevník povinný mať pri sebe platnú vstupenku a na požiadanie poverenej osoby sa ňou preukázať. Vstupenka platí výhradne pre uvedený deň, hodinu, akciu, miesto konania, sektor, rad a sedadlo, ktoré je na nej uvedené. Vstupenka je platná nepoškodená, kompletná, t.j. aj s kontrolným ústrižkom. Vstupenka platí v zásade len na jeden vstup do Slovnaft Areny ; v prípade potreby opakovaného vstupu je majiteľ vstupenky povinný pri odchode zo Slovnaft Areny označiť si ju v niektorom z turniketov. 
  • Každá osoba vstupujúca do Slovnaft Areny súhlasí s osobnou bezpečnostnou kontrolou svojej osoby, príp. svojich osobných vecí za účelom zabezpečenia maximálnej možnej bezpečnosti ostatných osôb v aréne. Odmietnutie prehliadky môže byť dôvodom na zamedzenie vstupu do Slovnaft Areny.
  • Do Slovnaft Areny nie je povolené vnášať akýkoľvek alkohol, dáždniky (s výnimkou skladacích dáždnikov v prípade dažďa), potraviny a nápoje (s výnimkou tých, ktoré sú podmienené zdravotnými dôvodmi návštevníka), fľaše, natlakované predmety, nádoby akéhokoľvek druhu (sklenené alebo PET fľaše, plechovky, dózy, ap.), sklo a sklenené predmety drogy, toxické a omamné látky, nadrozmernú batožinu, zbrane, nožnice, akékoľvek druhy záznamových zariadení (s výnimkou vreckových digitálnych fotoaparátov), výbušné látky, horľaviny, parfémy nad obsah 100 ml, detské kočíky, bicykle, kolobežky a iné nebezpečné predmety, ktoré by mohli spôsobiť škodu na zdraví alebo majetku Slovnaft Areny, organizátora podujatia a jeho návštevníkov.
  • V Slovnaft Arene platí prísny zákaz vhadzovať akékoľvek predmety na ľadovú plochu a do hľadiska.
  • Do Slovnaft Areny je zakázaný vstup osobám s akýmikoľvek druhmi záznamových zariadení (dátových, obrazových a zvukových) – s výnimkou vreckových digitálnych fotoaparátov a mobilných telefónov. Akékoľvek obrazové a zvukové záznamy zo Slovnaft Areny sa nemôžu bez predchádzajúceho súhlasu správcu Slovnaft Areny, resp. organizátora podujatia použiť na komerčné účely.
  • Každá osoba vstupujúca do Slovnaft Areny súhlasí, bez ďalšieho upozornenia, s bezplatným využitím svojho obrazu alebo podobizne ako súčasti akéhokoľvek obrazového záznamu, prenosu, či reprodukcie zápasu na komerčné alebo propagačné účely, a to v rámci zobrazenia celej alebo časti akcie v súvislosti so Slovnaft Arenou, organizátorom podujatia alebo jeho zmluvnými partnermi (sponzormi).
  • Návštevník berie na vedomie, že celý objekt Slovnaft Areny je monitorovaný bezpečnostným kamerovým systémom.
  • Konzumácia jedla a nápojov, zákaz fajčenia:

    1. V Slovnaft Arene je povolená konzumácia iba jedla a nápojov zakúpených v aréne, a to iba na vyhradených miestach. Vnášanie akéhokoľvek jedla a nápojov do priestorov hľadiska je zakázané.
    2. V celom interiéri objektu Slovnaft Areny je zakázané fajčenie a používanie otvoreného ohňa. Ak návštevník nedodržuje zákaz fajčenia ani po výzve usporiadateľa akcie, je správca arény, resp. usporiadateľ oprávnený požiadať mestskú políciu alebo Policajný zbor SR o zákrok smerujúci k dodržaniu zákazu.

    Západná konferencia

    P Tím Z B
    1. CSKA Moskva 38 81
    2. Jokerit Helsinki 38 68
    3. Lokomotiv Jaroslavľ 40 77
    4. Torpedo Nižnij Novgorod 39 67
    5. HC Soči 39 65
    6. Dynamo Moskva 39 65
    7. SKA Petrohrad 38 62
    8. Dinamo Minsk 38 56
    9. Medveščak Záhreb 40 56
    10. HC SLOVAN Bratislava 40 55
    11. Spartak Moskva 39 50
    12. Viťaz Podolsk 39 46
    13. Dinamo Riga 37 46
    14. Severstaľ Čerepovec 38 40
    Kompletné tabuľky

    Individuálne štatistiky

    # Hráč Z B
    1. Barker Cam 36 27
    2. Kaspar Lukas 38 24
    3. Ticar Rok 37 19
    4. Jeglic Ziga 40 18
    5. Bartovic Milan 40 15
    6. Nagy Ladislav 34 14
    7. Stastny Andrej 31 13
    8. Surovy Tomas 40 12
    9. Viedensky Marek 40 12
    10. Nedorost Vaclav 34 11