Logo

Správy

Mira treba chrániť!

0 0
$article->fk_main_image->title

Sedím už asi 15 minút pred PC,  píšem a následne mažem to čo chcem povedať, napísať k téme „Slovan-Nitra“...snažil som sa nepodľahnúť emóciám, ale inak to asi nepôjde...Takže prosím berte to ako vysoko tendenčný blog, proste iba môj názor...

Cez prestávku sme boli v bufete VS, stáli tam starší chlapi okolo 50-tky, bavili sa s mladým Cígerom, po debate sa nahlas ohnili, že Zdeno Cíger by „svojho mladého“ za niečo takéto ani nevpustil do domu a nakopal by ho.

Kde je hranica úcty a zdravého športového zápolenia?

V prvom zápase a Bačovom skrate by som nikomu skalopevne netvrdil, že Bača má o pár mozgových buniek menej, ale po dnešnom som si tým istý. Nie len tým čo predviedol na ľade, ale aj tým duchaplným rozhovorom kde mu chýbalo asi 50% bežnej slovnej zásoby. A takýto hráč je vypustený na Mira Šatana?

Jaško...tohto muža si nesmierne vážim ako bývalého úžasného hráča Slovana, a budem si ho aj naďalej, ale len vtedy ak na najbližší zápas so Slovanom stiahne zo súpisky toho poloblázna Baču. Nechcem sa ani rozpisovať o tom či to nebola taktika a nechcem sa vracať k téme „alá Stavjaňa“. Že by mladému dohovoril Jerguš Bača ani nečakám...

Miro Šatana je veľký bojovník, je to hráč so srdcom, no to, že ako prioritu berie rodinu je cítiť i na ľade. Toto už prestáva byť sranda, na jednej strane Miro musel vedieť, že ide do nenávideného Slovana a že bude atakovaný ako svojho času iné hviezdy klubu, nemusíme ísť ďaleko, vieme ako Kútny trieskal hlavu Urama o ľad v Trenčíne. Na druhej kde máme hranice? Kde máme Laža? Kde máme obrancov, kde máme fanúšikov, ktorí by zahádzali ľad a dali najavo čo si o takomto „športe“ myslia?

Rozhodca Mullner podľa môjho názoru nezvládol zápas na obe strany, kopil chyby a dopustil to čo je nehoráznosť najhrubšieho zrna!

Naši obrancovia? Iste, bolo to iné ako v prvom zápase kde sa ako baletky prizerali na bitku útočníka s obrancom, ale byť na ľade ja, tak Bača po svojich ani z ľadu neodíde, hoc by som mal sedieť do konca sezóny na tribúne! Miro Šatan je klenot klubu, ktorý zaň aj slušne platí a obeť jedného obrancu by za to stála! To už nebola situácia na zvažovanie či áno, či nie, tam trebalo „vypnúť“ Baču....

Polícia...paradoxne ju volali Nitrania...Myslím si, že ju mali volať naši a dúfam, že to aj dodatočne urobia a podajú trestné oznámenie na Baču. Šport je šport, ale útok a pokus o likvidáciu je rozdiel.

Poznám ix prípadov kde dokonca okradnutý chytil zlodeja a pri jeho spacifikovaní ho preplieskal tak, že nakoniec skončil ako obvinený. Bača a Miro Šatan hrali hokej a bojovali do chvíle keď spadli na zem, možno ešte 5 sekúnd na ľade to bolo fér, ale potom Miro bez helmy ležiac tvárou k ľadu začal byť napádaný občanom Bačom a za to by mal dostať minimálne podmienku, v hokejovom svete by mal najbližší zápas s Nitrou začať tak, že náš obranca pred Bačom zhodí rukavice a urobí z neho kašu.

Pán tréner, Ďatelinka a Švarný nech si dajú tréning s Tomy Kiddom, vybavíme...ale toto takto ostaň nemôže a ani nesmie! Dovolí si jeden...dva krát, dovolia si iní...

Hlúpe, Žiga obstupujú všetci na meter a Miro to schytáva dvojnásobne...kde je vedenie ligy? Kde sú rozhodcovia?

Teším sa dnes na Mikulášsku Slovan párty kde si toto so Švarným dúfam rozoberiem.

Pekný deň, David

Západná konferencia

P Tím Z B
1. CSKA Moskva 38 81
2. Jokerit Helsinki 38 68
3. Lokomotiv Jaroslavľ 40 77
4. Torpedo Nižnij Novgorod 39 67
5. HC Soči 39 65
6. Dynamo Moskva 39 65
7. SKA Petrohrad 38 62
8. Dinamo Minsk 38 56
9. Medveščak Záhreb 40 56
10. HC SLOVAN Bratislava 40 55
11. Spartak Moskva 39 50
12. Viťaz Podolsk 39 46
13. Dinamo Riga 37 46
14. Severstaľ Čerepovec 38 40
Kompletné tabuľky

Individuálne štatistiky

# Hráč Z B
1. Barker Cam 36 27
2. Kaspar Lukas 38 24
3. Ticar Rok 37 19
4. Jeglic Ziga 40 18
5. Bartovic Milan 40 15
6. Nagy Ladislav 34 14
7. Stastny Andrej 31 13
8. Surovy Tomas 40 12
9. Viedensky Marek 40 12
10. Nedorost Vaclav 34 11