Logo

Správy

Magická kocka

0 0

Kto chce vidieť góly súpera?

$article->fk_main_image->title

Dovolím si tvrdiť, že momentálne video kocka na zimnom štadióne Ondreja Nepelu a jej vydarené grafické prevedenie nemajú v našej extralige konkurenciu. Predsa len by som však mal pár návrhov a podnetov na ďalšie vylepšenie resp. doplnenie obsahu.

Vrchný panel je dosť preplnený číslicami, a preto si myslím že by napríklad označenie tretiny mohlo byť rímskou číslicou „I., II., III.“ čo by ju odlíšilo od ostatných údajov a sprehľadnilo celý panel.

Odpočítavanie trestov bolo síce premiestnené z hlavnej obrazovky, kde zavadzalo vo výhľade, ale teraz je zas až príliš nevýrazné. Keď chcem počas hry mrknúť očkom koľko ešte zostáva času do konca presilovky/oslabenia nejde to tak ľahko ako pred tým. Buď by to chcelo čísla zvýrazniť napríklad červenou farbou, alebo ich presunúť na horný okraj hlavného poľa tak, aby to nerušilo ako pred tým, ale aby bolo možné to bleskovo skontrolovať.

Čo by som ako fanúšik uvítal, by bolo mať po skončení a pred začiatkom novej tretiny na hlavnej obrazovke celkovú štatistiku z tretiny predchádzajúcej. Okrem počtu striel, by tam mohli byť aj presilovky, góly s časovým údajom a  nemom strelcov a asistentov, úspešnosť brankárov atď - tak ako v televízii. Taktiež by bolo fajn mať údaje o priebežných výsledkoch ostatných zápasov pekne prehľadne v grafickej podobe s logami súperov.

Počas prestávok sa premietajú spoty s príhovormi známych osobností, ja by som však privítal aj nejaký spomienkový spot, ktorý by zahŕňal ukážky z histórie, podobne ako je to v hymne od Karpiny – legendy klubu v akcii, prestrihy z osláv všetkých titulov a podobne.

Patrím k tým, ktorí naozaj nerozumejú PREČO sa používa to inak veľmi pekné logo s motívom 90-ky v anglickej verzii, keď 99,9% fanúšikov sú Slováci a nemá to žiaden praktický význam. Jedine, že by chcel manažment zdokonaľovať fanúšikov v anglickom jazyku :oD Myslím, že sloveská verzia je bežným ľuďom oveľa bližšia a nie je o nič horšia, ba naopak, ako tá anglická.

Kapitolou samou o sebe je opakovanie gólov súpera. Táto požiadavka sa opakovane objavuje odkedy sledujem diskusie na internete. Ja sám som jej zástancom. Pán Krajči to minulú sezónu na stretnutí s fanúšikmi rázne odmietol. Problém je však v tom, že mám taký dojem, že ľudí, ktorí by to chceli vidieť je naozaj veľa/drvivá väčšina. Malo by platiť, že zákazník je pán - to znamená, že keď si fanúšik zaplatí vstupné mal by dostať to po čom túži – dobrý hokej v kultúrnom prostredí a k tomu zodpovedajúci servis. Ak je priemerná cena lístka 7 Eur tak to už je naozaj dosť na to, aby sa začali premietať aj góly súpera.

Má to svoje nevýhody, najmä ak počas play off chodia k nám fankluby súperov, napriek tomu som tiež za. Jednak vždy sedím pri bránke súpera (starý zvyk presúvať sa na druhú tretinu na opačný koniec), takže nevidím tak dobre čo sa odohráva v obrannej tretine, ale určite ma zaujíma kto spravil chybu v obrane?! Taktiež ma zaujíma ak nejaký hráč súpera ukáže hokejové umenie. Čoskoro sa u nás predstaví Žigo Pálffy a myslím, že každý bude zvedavý na jeho výkon. Čo vy na to pán Krajči? Mali by ste odvahu spraviť anketu/dať fanúšikom možnosť sa vzyjadriť k tejto téme?A čo vy fanúšikovia? Je nás väčšina, alebo sa mýlim?

Miko

Západná konferencia

P Tím Z B
1. CSKA Moskva 38 81
2. Jokerit Helsinki 38 68
3. Lokomotiv Jaroslavľ 40 77
4. Torpedo Nižnij Novgorod 39 67
5. HC Soči 39 65
6. Dynamo Moskva 39 65
7. SKA Petrohrad 38 62
8. Dinamo Minsk 38 56
9. Medveščak Záhreb 40 56
10. HC SLOVAN Bratislava 40 55
11. Spartak Moskva 39 50
12. Viťaz Podolsk 39 46
13. Dinamo Riga 37 46
14. Severstaľ Čerepovec 38 40
Kompletné tabuľky

Individuálne štatistiky

# Hráč Z B
1. Barker Cam 36 27
2. Kaspar Lukas 38 24
3. Ticar Rok 37 19
4. Jeglic Ziga 40 18
5. Bartovic Milan 40 15
6. Nagy Ladislav 34 14
7. Stastny Andrej 31 13
8. Surovy Tomas 40 12
9. Viedensky Marek 40 12
10. Nedorost Vaclav 34 11