Logo

Správy

HC SLOVAN hľadá dobrovoľníkov

0 0

Máš belasé srdce? Si fanúšikom HC SLOVAN? Buď súčasťou svojho milovaného klubu - Staň sa dobrovoľníkom!

$article->fk_main_image->title

HC SLOVAN Bratislava hľadá v prebiehajúcej sezóne 2012/2013 dobrovoľníkov. Náplňou práce dobrovoľníka by mala byť výpomoc pri organizácií zápasov, sprievodného programu počas stretnutí v Slovnaft Aréne a spolupráca pri ďalších aktivitách súvisiacich s našim klubom. 

Projekt dobrovoľníkov sme odštartovali v minulej sezóne zakončenej titulom v slovenskej extralige. Presne pred rokom sme si cez Facebook vytipovali niekoľko ľudí, s ktorými sme sa v zasadačke na štvrtom poschodí arény stretli viackrát. Dobrovoľníkov sme postupne zapracovali do rôznych činností v klube a každý z nich bol pre Slovan prínosom. Okrem aktivít pred a počas zápasov, títo ľudia blžšie spoznali ako funguje chod klubu a pozreli si tiež zákulisie HC SLOVAN Bratislava. Projekt sa nám v minulej sezóne osvedčil a preto na neho chceme nadviazať aj v aktuálnom ročníku KHL. 

V novej sezóne, premiérovej v KHL s nami zostalo intenzívnejšie pracovať niekoľko dobrovoľníkov. Michal "Miko" Kosorín sa stará o blogy. Marek Turňa pomáha pred zápasmi s novinármi v press centre a po skončení zápasu má svoje úlohy v mix zóne. Dobrovoľníčkou je tiež Katarína Válkyová, ktorá má na starosti súťaže s Fotolabom a spracováva tiež servis extraligy juniorov a dorastencov. Slavomír Oslej, pomáha Júlii Kiškovej pri projekte Škola ide na Slovan. Pod marketingovým manažérom Viktorom Matysom pôsobí Alex Nálezný. Kreatívnemu riaditeľovi Rastislavovi Maršálkovi je zase k dispozícii Patrik Gažo.

Príkladom ako sa z dobrovoľníka môže stať zamestnanec klubu je Tomáš Lederer. 22 – ročný študent Ekónomie a manažmentu podnikania pôsobí v Slovane od augusta vo funkcii Website & Social Media Manager. Pod tento post spadá pridávanie článkov na náš web, spravovanie sociálnych sietí a ďalšie úlohy týkajúce sa marketingu a organizácie zápasov.  S Tomášom vám ponukáme krátky rozhovor o tom, ako sa dostal do Slovanu a čo predchádzalo jeho terajšej práci.

Kto ťa priviedol do Slovana?

Koncom októbra minulého roku som bol oslovený prostredníctvom sociálnej siete Facebook kreatívnym riaditeľom klubu Rasťom Maršálkom, ktorý celý projekt dobrovoľníkov vymyslel. Na Slovane sme sa stretli všetci doborovoľníci  v zasadačke na štvrtom poschodí s  Rasťom Maršálkom a tiež marketingovým riaditeľom Milanom Vajdom. Už to, že sme mohli nahliadnuť do prostredia, kde pracuje manažment a tiež do útrob samotnej Slovnaft Arény bol pre nás veľký zážitok. 

Akú prácu si robil počas dobrovoľníctva v minulej sezóne?

Spolu s Mikom Kosorínom sme pripravovali predzápasový bulletin, ktorý fanúšikovia dostávali na svoj e-mail počas play-off. Bola to zaujímavá, ale aj náročná práca. Počas prípravy tohto programu sme sa stretávali s viacerými hokejistami Slovana ale aj skvelými bývalými hráčmi nášho klubu.

Ako si sa stal webmanagerom?

V lete som pracoval s Rasťom Maršálkom a Júliou Kiškovou, manažérkou hokejových prípraviek na projekte IceCamp Academy, teda hokejovom kempe pre mladé talenty. Následne sa uvoľnilo miesto na pozícii webmanagera.  Rasťo Maršálek a Milan Vajda, pod ktorých tento post spadá, si vybrali mňa, ich výber podporila tiež Julka Kišková.  Rasťo ma  potom koncom júla oslovil s ponukou robiť túto prácu. Nerozmýšľal som ani sekundu a ponuku okamžite prijal, Slovan je predsa moja srdcovka asi od desiatich rokov. Práca v klube ma veľmi baví a nemenil by som ju so žiadnou inou. Stretol som na Slovane skvelých ľudí, všetci spolu výborne vychádzame a tvoríme dobrý kolektív. 

Pokiaľ máš aj ty záujem stať sa súčasťou HC SLOVAN Bratislava, neváhaj a pošli email spolu so svojim životopisom na emailovú adresu ad@hcslovan.sk. HC SLOVAN si vybraný počet záujemcov pozve na stretnutie do priestorov klubu. 

Tešíme sa na Vás!

Západná konferencia

P Tím Z B
1. CSKA Moskva 38 81
2. Jokerit Helsinki 38 68
3. Lokomotiv Jaroslavľ 40 77
4. Torpedo Nižnij Novgorod 39 67
5. HC Soči 39 65
6. Dynamo Moskva 39 65
7. SKA Petrohrad 38 62
8. Dinamo Minsk 38 56
9. Medveščak Záhreb 40 56
10. HC SLOVAN Bratislava 40 55
11. Spartak Moskva 39 50
12. Viťaz Podolsk 39 46
13. Dinamo Riga 37 46
14. Severstaľ Čerepovec 38 40
Kompletné tabuľky

Individuálne štatistiky

# Hráč Z B
1. Barker Cam 36 27
2. Kaspar Lukas 38 24
3. Ticar Rok 37 19
4. Jeglic Ziga 40 18
5. Bartovic Milan 40 15
6. Nagy Ladislav 34 14
7. Stastny Andrej 31 13
8. Surovy Tomas 40 12
9. Viedensky Marek 40 12
10. Nedorost Vaclav 34 11