Logo

Správy

Druhé vydanie bulletinu

0 0

Druhé vydanie bulletinu bolo odoslané na takmer 540 emailových adries a prinieslo niekoľko noviniek. Jedna z najatraktívnejších bola súťaž o hokejku Mareka Bartánusa, s ktorým bol aj urobený rozhovor v danom čísle.

$article->fk_main_image->title

Pre počet zaregistrovaných, ktorý sa po prvom vydaní rýchlo blížil k 500-ke nás prinútil k zmene systému registrácie a odosielania. V spolupráci s administrátorom webstránky celej extraligy bola spustená centrálna registrácia a projekt „newsletter“, ktorý majú možnosť využívať všetky kluby. Nás teší, že sme zohrali vedúcu úlohu a boli iniciátormi tohto projektu.

Nevyhli sa nám ani komplikácie. Odoslanie druhého čísla sa zdržalo, ale našťastie sa nám podarilo situáciu vyriešiť a aj keď s časovým oneskorením sme bulletin zdarne odoslali.
Dostali sme tiež upozornenie od niekoľkých fanúšikov, že im ich systém preradí maily z našej adresy do spamovej schránky a preto sa k nim dostanú len náhodou a oneskorene. Odporúčame preto uložiť si adresu bulletin@hcslovan.sk do vášho adresára, aby ste predišli problémom. 

Jeden taký prípad spôsobil aj to, že sa nám s väčším oneskorením ozval aj Lukáš, ktorý bol prvým kto vyplnil (starý) prihlasovací formulár do mailing listu. Pôvodne mal absolvovať domáci zápas spolu s Renátou (ktorú sme odmenili za prvý konfirmačný email). Lukáš našťastie email nakoniec našiel a tak ho jeho výhra neminula. To, že ide o pravého fanúšika prezrádza už jeho mail, ktorý má v sebe u mnohým populárnu formulku „belasyfan“ :o)

Lukáša sme samozrejme tiež krátko vyspovedali.

Čo ťa motivovalo k zapísaniu sa do mailing listu na bulletin?

Ja som si bulletiny kupoval, už v minulosti keď boli v tlačenej podobe a čítaním som si krátil čas pred začiatkom zápasu. Dnes v čase internetu som bol zvedavý, čo prinesie iné oproti stránke Slovana.

Keď sme zverejnili zapisovací formulár, prihlásil si sa prvý za niekoľko sekúnd. Náhoda, alebo chodíš na stránku Slovana pravidelne?

Chodím pravidelne na web stránku Slovana a aj na fanstránku na Facebooku. Bol som tam náhodou akurát v čase, keď ste zverejnili formulár, ale chodím tam každý deň.

Ako dlho fandíš Slovanu?

Prvýkrát som bol na hokeji, keď som mal menej ako desať rokov. Zimák som navštívil s dedkom, ktorého som dotlačil aby išiel so mnou, keďže som potreboval nejaký dospelý dozor. Neskôr keď som nemal dozor, tak som si doma vymýšľal, že dospelý dozor mám. :o)

Slovan teda poznáš dlho. Ako by si porovnal starý zimák a novú arénu?

Myslím, že sa to porovnávať ani nedá. Táto aréna je jedna z najkrajších v Európe. Som rád, že tu už nie sú stĺpy, ktoré bránili v dobrom výhľade z niektorých miest. Dnes je sedenie v celej hale komfortné, rovnako je dobrá aj akustika. Nechodí ešte toľko ľudí ako kedysi, ale aj to sa rozbehne!

Si permanentkár?

Nie, túto sezónu nie som. Naposledy som bol permanentkárom poslednú sezónu na starom zimnom štadióne. Po prechode do Ružinova som na pravidelne chodenie na zápasy Slovana nemal dostatok času, tak som si permanentku nepredĺžil.

Ktorý je tvoj najobľúbenejší slovenský hráč?

Môj najobľúbenejší slovenský hráč vôbec, bol vždy Miroslav Šatan. Keďže hrá za nás je to samozrejme on. Ďalej je to Jáno Lipiansky a Miro Lažo.


Západná konferencia

P Tím Z B
1. CSKA Moskva 38 81
2. Jokerit Helsinki 38 68
3. Lokomotiv Jaroslavľ 40 77
4. Torpedo Nižnij Novgorod 39 67
5. HC Soči 39 65
6. Dynamo Moskva 39 65
7. SKA Petrohrad 38 62
8. Dinamo Minsk 38 56
9. Medveščak Záhreb 40 56
10. HC SLOVAN Bratislava 40 55
11. Spartak Moskva 39 50
12. Viťaz Podolsk 39 46
13. Dinamo Riga 37 46
14. Severstaľ Čerepovec 38 40
Kompletné tabuľky

Individuálne štatistiky

# Hráč Z B
1. Barker Cam 36 27
2. Kaspar Lukas 38 24
3. Ticar Rok 37 19
4. Jeglic Ziga 40 18
5. Bartovic Milan 40 15
6. Nagy Ladislav 34 14
7. Stastny Andrej 31 13
8. Surovy Tomas 40 12
9. Viedensky Marek 40 12
10. Nedorost Vaclav 34 11